Rindu suami

Saya baru sahaja selamat melahirkan puteri sulung saya 10hari yg lepas. Sejak kebelakangan ni, ntah kenapa saya rasa rindu sangat dengan hubungan kamj suami isteri sebelum dikurniakan cahaya mata. Kalau dulu bila tidur saya boleh peluk suami sampai kepagi, saya boleh bermesra dengan suami tanpa kira waktu. Senang cerita semuanya dengan suami. Saya tak cemburu dengan kehadiran puteri kami tapi ntah kenapa saya terlampau rindu kehidupan kami suami isteri yg dulu.

2 Balas

Normal lah. dah jadi ibu kena belajar imbangkan tanggungjawab sbg isteri dan sbg seorang ibu Awal2 ni memamg emosi, penat, kalut bagai. Nnt OK lah. Saya siap kena tegur secara bergurau sbb berkepit dgn anak. Hahahhaa. syukur suami tegur , dan syukur sy sedar. Minta je suami peluk isteri . Simple je. suamj isteri Tidur sekatil walaupun dlm nifas. Orang lain suruh suami saya tidur asing dgn saya. Dia ingat suami saya tak faham agama ,kot? tak kan nak bersama saya masa saya dlm nifas?