Rindu suami

Saya baru sahaja selamat melahirkan puteri sulung saya 10hari yg lepas. Sejak kebelakangan ni, ntah kenapa saya rasa rindu sangat dengan hubungan kamj suami isteri sebelum dikurniakan cahaya mata. Kalau dulu bila tidur saya boleh peluk suami sampai kepagi, saya boleh bermesra dengan suami tanpa kira waktu. Senang cerita semuanya dengan suami. Saya tak cemburu dengan kehadiran puteri kami tapi ntah kenapa saya terlampau rindu kehidupan kami suami isteri yg dulu.

2 Balas

normal lhtu ibu.. mmang bila dh anak jd lain ckit dgn suami x blh nk bertempek sgt dgn suami mcm dulu.. x apa..fokus besarkn anak je.. time anak tido nk manja dgn suami manjalh.. sbb tu ada setgh org kata klau slpas kahwin jgn stress sgt fikir anak.. dh dpat anak kehidupan kita berubah 360 darjah.. semua jd terbatas nk bt apa pyh klau jenis anak high demand.. bkn mudah nk jd seorang ibu.. fokus sembuhkn diri awak & jaga bby awak..