bila selalunya morning sickness akan berakhir?

Saya baru pregnant 8 minggu anak sulung and start loya2 dan tak lalu makan since minggu ke 6. Tengok lah makanan ape pun saya rasa mual2 dan tak menyelerakan. Betul ke selalunya masuk 2nd trimester dh tak jadi morning sickness ni? Sampai lembik dh saya dibuatnya tak sabar nak tunggu bnda ni berakhir😭

21 Balas

Sy trimester kdua bru hilang,. Tp sllunya xsama sbab kwn2 yg lain ada yg msuk Tri Ke3 still ada lg,.