Hi mommies

Saya baru pregnant 4 minggu...normal ke kalau saya still lagi tak rasa mengantuk or lesu yg melampau? Ada pun rasa ngantuk sikit2 je mcm biasa...risau pulak saya semua rasa macam tu tapi saya tak 🤣 kalau kejung kaki tu ada la...bangun tidur pagi terasa kaki mcm semalam pergi hiking 🤣 Mintak pendapat ibu2 sbb saya baru je first pregnant..doakan kandungan saya sihat ye mommy2 😘

5 Balas

normal sis takpun sebab awal lagi , saya pun baru 5 minggu cuma rasa lenguh kaki tiap malam & rasa sakit perut mcm senggugut . nothing to worried sis janji kuat semangat & jangan skip makan folid asid