Hi mommies

Saya baru pregnant 4 minggu...normal ke kalau saya still lagi tak rasa mengantuk or lesu yg melampau? Ada pun rasa ngantuk sikit2 je mcm biasa...risau pulak saya semua rasa macam tu tapi saya tak 🤣 kalau kejung kaki tu ada la...bangun tidur pagi terasa kaki mcm semalam pergi hiking 🤣 Mintak pendapat ibu2 sbb saya baru je first pregnant..doakan kandungan saya sihat ye mommy2 😘

5 Balas

normal sis takpun sebab awal lagi , saya pun baru 5 minggu cuma rasa lenguh kaki tiap malam & rasa sakit perut mcm senggugut . nothing to worried sis janji kuat semangat & jangan skip makan folid asid

Sy masa awl dlu mcm ni ..sampai kompius betul ke ngandung ni..sbb xrasa ape2..mual2 pon x..cuma kdg kdg ase cramp kt perut je..tapi masuk je 5w&6w terus mual,mntah2,xde selera makn terus

8mo ago

sama

tengok pada badan jugak, lain org kan lain. ada je yg dari awal sampai akhir takda apa apa alahan, takda rasa penat ke mengantuk ke, ada yg emosi kuat ada yang tak

Samalaaa tak rasa apa2 alahan. Makan pun terlajak berselera. Masuk ja 7w terus muntah2 tadak selera makan sampai kena admit ward 4hari 🥴

Normal. Kawan saya tak ada alahan semua tu. Mual2 pun tak ada. Alhamdulillah rezeki dia.