23w pregnancy journey

Hi.. nak tanya sini ada tak yg serupa or pernah jd mcm ni. Malam kita rasa perut kita besar sikit dah tp bila bangun pagi hilang rasa perut besar tu sbb nampak mcm buncit biasa je pulak? 🤣#ingintahu #firstbaby

6 Balas

Ya sye pun macam tu, malam nak tidur rasa perut besar sampai susah nak cari port yang selesa untuk tidur 😂 time bangun tidur macam perut hilang pulak

Betul2. Pagi rasa bdn ringan je, lepas mkn bdn rasa berat, senak, mcm extrq besar je rasa

Hahahaha yela Sy pula kdg2 rasa perut mcm besar dah Kdg2 tgok mcm kecik jee Hahahaa

sama😂😂MLM kalau lepas makan besar

normal kadang rasa mcm tkda baby

12mo ago

tetiba kosong... 😂 tekan2 lembut

ya saya pun sama sis