Beli baju baby

Nak tanye mommy2.. beli baju baby sesuai waktu da brpe bulan ye? heee

26 Balas

Kalau sis scan and nmpk jantina ada boleh je g beli Saya baby tk tunjuk jd saya beli warna putih je dulu wrna2 yg utk unisex punya Lps dah bersalin bru beli lg Beli kt shoppe senang je kan tkperlu jalan2 cuma tggu brg smpai dpn rumah je Better beli la untuk prepare nak msuk hosp dalam 3-4pasang kan Dan keperluan baby and mom sekali

Sy masuk 4 bulan dah start beli sikit2. 5 bulan dah settle beli brg. Target masuk 7 bulan beg dah siap packing utk standby. Masuk 8 bulan nti exercise jln byk utk mudah bersalin je (padahal 4 bulan pun dah x lrt nak jln byk 😅)

6bulan mcm tu.. beli pampers and kprluan yg mmg akn pkai.. dh msok 7bulan lbih beli bju tpi klo boleh beli awal lgi. Sbb penaty sakit lutut rse mnyesal jgk beli lmbt

7bln. sbb msa ni sgt sesuai utk melakukan senaman ringan scra berjln spya snang nk melahirkan drpd bulan sblmnya sy sgt malas 🤣

Beli saja dr awal sikit sikit. Elak beli size newborn banyak. Beli yang besar sikit. Size 3m ke atas

5 bulan ke atas, ble beli sikit2 spya x terasa masa bayar. lagi pun masa ni masi larat lg jln lma2

Sy beli je sikit2, bila dh msuk 3rd trimester baju baby dh ckup. Jd xperlu riso nak beli lg😊

Sy bli sikit2 ms kndugn 4 buln now dh packing smua nye.. alhamdulillah bole bereht skit☺️

baju sy 6bulan bru beli.. mse 4bln bli stroller,bln7 nti bli breast feeding dng bottle die.

4bulan dh strt beli .. masuk 6bulan dh siap packing .. sbb ank sulung dlu 8bulan dh brsalin