Gusi berlubang+demam

hi, saya baru nak masuk 34week, anak first, sepanjang kehamilan tak pernah lg demam dan tiada alahan cuma masuk 34week ni kerap mcm sakit pinggang+gusi bengkak , mmg tak boleh tampal gg ke mmg kena tahan sakit ni sampai bersalim ya and siapa pnh kene mcm ni cuba kongsi tips apa korg buat selain makan ubat sbb sy sudah mkn ubt 2malam lepas sbb tak.boleh tidur sekali lepas makan ubat tahan sakit yg doc bg tu demam lg terok sampai tak boleh nak bangun , pergi klnik smlm pn sma doc lain tp bg ubat yg sama mmg sy tak boleh makan la cita dia 😭

1 Balas

maaf puan sy kurang psti ttg ini dan tiada pnglmn ttg ini..puan dh try pergi ke klnik gg dan tnye sndri pd doc apa perlu puan lakukan jika msih sakit?mg cpt sembuh dan dpmudahkan segalanya..aamiin