Kehamilan tak disedari setelah enam bulan usia kandungan dan risau bayi dalam kandungan

Saya baru menyedari Saya hamil Dan kini sudah 6 bulan usia kandungan. Apakah tips untuk pastikan bayi dalam kandungan kekal sihat? Saya risau sebab Saya tidak amalkan asid folik semasa 6bulan pertama. Tetapi semasa CT scan, alhamdulillah jantung baby masih berdegup. Apa risiko akan ditempuhi

1 Balas

mcm Mana boleh tk sedar sis? 6bulan BBY dah aktif begerak2 kan hee bnyak makan maknan sehat Dan perlukan vitamin apa pun jaga elok2

3y ago

mungkin juga mcm tu