Boleh minum coffee ?

Saya baru masuk trimester kedua. Sejak tau mengandung terus stop ambik kopi. Tk kesah lah apa jenis kopi, mmg saya elakkan. Hb saya pon tkde masalah sepanjang mengandung. Tapi harini, tetiba teringin nak minum coffee caramel latte. Agak agak boleh tk ?

12 Balas

kalau takat trigin skit tu boleh sis ambik time baru lps check hb. contoh esok nk check hb. lps check tu balik trus la minum kopi . nk p check hb lg 2minggu kan. kira bg jrk la. mcm sy hb cantik. pstu trigin minum kopi viral. msa dkt nk check hb dlm 5 hri lg. hb ckup2 mkn ja. nasib baik..