Bleeding 5 weeks

Saya baru masuk 5week lps tu start keluar darah hr khamis minggu lepas. Dah pg klinik, Dr scan nmpk kantung tp kecik lagi lps tu kasi ubat kuat rahim dan suruh sy dtg repeat scan lg 2 minggu. Keluar darah sekali lendir. Penah tak sape2 alami mcm ni? Harap2 semua nya ok. Sblm ni sy penah gugur 7 weeks. Tolong doa kan saya ya 😊

1 Balas

total bedrest. jgn bangun ke mana. jgn buat kerja. bangun ke toilet je. jgn bersama sampai habis 1st trim