hi, sorry soalan saya ni pasal hubungan bersama suami tapi saya tak tahu dan inginkan solution

saya baru masuk 13 minggu dan semalam try untuk bersama slow2 tapi air saya kurang dan terus kering. so saya cakap kt suami kena stop sbb sakit. apa solution kepada ni ya? kalau nak beli lubricant, lubricant apa yg selama untuk digunakan ya? boleh suggestkan tak

3 Balas

durex yg tk de perisa. sy pon alami mslh sama jgk. smnjk prgnant air mkin kurg n cepat kering.

guna yg water based gel

beli brand ky bgus.