Sakit bila bersama suami

hye semua. ada tak yg pengalaman mcm saya. skrg dh 18w.bila bersama suami, saya rasa sgt sakit dan pedih panas dekat our "bawah" tu🥲 dh try durex lubricant but still pedihh yakmat.sblm ni boleh tahan lgi takdela pedih mana, ini mkin hari makin fobia pulak rasa🤦🏻‍♀️ normal ke? ke saya sorg je fobia2 bila bersuami suami ketika hamil. nk kata punca kering, kite nye dh guna lubricant. aiyo ##firstmom

2 Balas

mungkin sebab dah pernah luka sebelum ni tu yg buat pedih/panas, lagi2 bila kena lube tu? kalau boleh next check up bagitahu doktor, mungkin doktor boleh check in case ada luka/bengkak. kalau tak, bagi rehat dulu seminggu dua, baru cuba semula.

6mo ago

okay baik awak.

normal wak. sbb hormon juga. sy dh hujung2 ni nak juga dgn suami cuma nya sbb pedih ngilu tu buat pkir 2-3 kali. mmg kena try and error...cari la position yg kurang sakit sikit..foreplay lama and lubs.

6mo ago

iyolaa kan.nk try.bila pedih lu ngeri bethol