Keguguran Jamu / Supplement

Hi. Saya baru lepas gugur pada kandungan 6w.. jamu atau supplement apa yg dpt membantu untuk pulihkan & kuatkan imun badan ??

2 Balas

Em xpasti sbb sy ggur xpenah mkn jamu. Apa yg penting, tau punca ggur dlu, lepastu bg peluang rahim sihat (3 kali cycle period), meanwhile jaga mkn minum, avoid fastfood/air manis, exercise regularly.

Saya minum ni alhamdullillah lepas jer gugur sy mengandung 1 bulan 2 hari... Sy minum satu botol setengah