Jamu Berpantang

Jamu atau supplement apa sesuai ya untuk berpantang? Tak tau nak beli yg mana...

2 Balas

cuba jamu ratu malaya..jamu mushtanir pn boleh,atau mega ratu...makan jamu penting utk sihat luar dan dalam..bila makan jamu bukan utk suami shj,tp utk diri sendiri.bila da melahirkan anak,laluan ms v kita da x sama,jd kena jaga sebaik mungkin ya mommy,bila amalkan jamu,lebih rasa confident bila da abes pantang..ini berdasarkan pengalaman sy🤗

sy x makan jamu ok je sis..