Supplement lepas bersalin

Hi ibu² semua....supplement apa ibu² semua amik lepas bersalin selain jamu...untuk kuatkan badan dan bagi tenaga..yelah dh lepas bersalin rasa badan tak sekuat dl dh..risau sbb dh nak naik kerja next month. TQ sudi sharing.

1 Balas

Ada any² suggestion tk ibu²?..supplement apa yg ok utk bg tenaga dan pulihkan balik badan lepas bersalin...tak mkn apa² jamu sejak bersalin sbb anak masih ada sikit kuning..hr ni hari ke-59 bersalin.