Hamil ke?

Saya baru keguguran 31/12/19, 6 weeks, tak buat dnc pun, hanya pantang 2 minggu, 21/1/ 20 cek upt ada samar2, ni kira hamil ke?

Hamil ke?
2 Balas

Saya rase tak sis sebab saya hari tuh perna gugur...01/09/2019 tpi pergi cek ke dokter 28/09/2019 tpi masih ada dua line yg naik tapi kata dokter 'ni memang masih ada dua line tapi dalam scan dlaman semua dah bersih...kesan dua line dia akan hilang dari mnggu ke mnggu katanya...

5y ago

Baik sis.. Saya cuba cek upt lagi nnti

Ada bersama ngan suami ke.. saya gugur 11/12.. bulan 1 saya mengandung..sekrg 5minggu

5y ago

Saya mula2 pun xpasti tapi org kata 11/12 saya gugur.. tarikh period seminggu lepas tu... so around 16/12