upt samar2

salam, saya keguguran pada 6/6/21 kemudian darah berhenti pada 13/6/21.. saya ada cek upt pada hujung bulan 7 memandangkan period saya lewat.. dan hasilnya naik double line tapi samar2.. hampir seminggu tetap naik tp samar2.. saya fikir saya pregnant tp tak lama setelah itu saya period.. adakah line itu disebabkan hormon hcg yg berbaki dr keguguran ? setelah habis period saya cek upt 3 kali (selang2 hari).. dan hasil ketiga2 upt ialah negatif.. saya beranggapan mungkin hormon hcg telah tiada.. pada bulan ini(bulan 8/21) saya cek upt lagi beberapa hari sebelum due period.. tapi naik line samar2.. byk kali saya test mmg naik samar2 semuanya.. adakah kali ini saya betul2 pregnant atau hormon hcg baki dr gugur bulan 6 tu ada lagi?🥺 takut berharap lagi😞#ingintahu #pleasehelp

1 Balas

tggu 2 3 hari, test lg, klu betol terang skit, p klinik sis.. semoga ada rezeki