ubat

saya baru je mintak tukar klinik dan dapat klinik desa yg dekat dengan kawasan tempat sy tinggal.. tapi klinik desa tempat sy tak ada ubat yg selalu dokter bg tu.ade tanye nurse dekat kd tu ,dia cakap kena pergi mintak dekat kk..sy nak tnye,kalau pergi mintak tu terus pergi jumpe dokter atau kena buat prosedur yang sama,cek urin hb semua tu?

1 Balas

Kalau kk kat tmpat sy slalunya check urin ,darah..jmpa nurse dulu..bru jmpa doc..kcuali hrtu mmang sy prlu jmpa doc shja dlm tmujnji tu..so sy akan trus jmpa doc