Bengkung

Saya baru je lepas bersalin melalui c-zer ... Alhamdulillah bayi saya sudah 3 bulan . Ingat tanya , boleh kah org yg sudah c-zer memakai bengkung ??

1 Balas

better jgn sis..sbb risau jhitan akan terbuka sblum sembuh spnuhnya

4y ago

Bole pakai lepas 6 bulan.. Baby sye 3hb ni baru nak genap 6 bulan.. Tapi dah prepare bengkung and minyak Panas brand sweetdara... Get ready..sebelum tu jgn pakai dulu sis.. Luka dlm belum kering..