Hai ibu2 semua

Saya baru cek upt hari ni n result positif pregnant. Tp 3 hari lepas saya ada minum air berkarbonat 100 plus. Memang tak sangka langsung saya pregnant sbb sebelum ni pun period pernah lewat. Adakah kesan buruk pada bayi saya? Ikut kiraan last period, kandungan saya berusia dalam 5 minggu.

2 Balas

Start makan asid folic, minum susu dan makan makanan yg baik untuk kandungan. Inshaallah takde apa apa. Saya masa awal pregnant pun pernah terlupa tengah pregnant terminum air coke mcd satu cawan. Nasib baik baby kuat, alhamdulillah sekarang dah 37week.

12mo ago

Alhamdulillah. Baik terima kasih puan atas penjelasan 😍