Result upt negetive lewat period 2week

Assalamualaikum,saya nak tnya pendapat ibu2 di sini, saya dah lewat period 2 minggu, adakah saya pregnant bila chek upt result negetive, tapi saya ada symptoms pregnant, adakah itu perasaan saya shja, last period 25 mar 2022 next period 20 April 2022

4 Balas

Kdg bkn x mo jwb tp tkt mngguris hati. Sy pernah mcm ni dlu, lmbt period pstu check negative tp sy rasa symtom pregnant tu. Sy jd terlalu memikir seakan pregnant jd symtom pregnan tu pun muncul.. kwn sy kata kalau terlalu nk pregnan ni symtom palsu pun boleh dtg pdhal x pregnant lagi. Apa pun rezeki dtg dr Allah dn masa akan menentukan. Enjoy2 life dlu, insyaAllah akan ada rezeki sis x lama lg

waalaikummusalam. sama kes mcm sy. last period 20mac. sampai ke harini 9mei belum period lg. dah pernah test upt result -ve . Allahu! xtau nak habaq camne 😅

2y ago

samalah saya… last period 5/4.. scan satu line je.. gi klinik 14/6/2022 upt double.. balik test kt rumah satu jgk.hrtu scan doktor ckp belom nampak lg. tp smlm pergi scan doktor ckp tkde nampak ap2 😭

boleh jadi sbb hormon. kalau 20/4 masih belum dtg period nanti jumpa doktor untuk check

maaf sis..sis pregnant ke skrg?