Tolong!!! Saya taktahu ni

Saya baru buat pregnancy test yg clearblue digital tu n reult pregnant 2-3. Saya tanya orang yg lebih berpengalaman, ada yg kata tak perlu jumpa doctor dulu. Tapi ada yg kata boleh terus jumpa doctor untuk check. Saya taktahu nak ikut yg mana. Saya nak jumpa doctor untuk tanya supplement apa yg perlu saya ambil masa awal pregnancy ni. Sebab sekarang saya makan folic acid hari2. Lepas baca perkongsian di asianparents ni, saya dah kena start makan prenatal vitamin. Folic acid tu dah kena stop ke? Saya confuse! Saya first mom to be, tak banyak pengalaman lagi 😭#seriusnanya #firstbaby #firstmom

10 Balas

Teruskan mkn asid folic smpai bersalin sis.. asid folic bagus utk bby dan ibu

2y ago

thank you for the info awak 🥰