Mustahil atau tidak jika period tapi mengandung

Saya baru-baru selalu pening-pening dan mual-mual bila petang hari. Rasa macam nak muntah. Suatu hari saya memang tak tahan pening dekat tempat kerja dan rasa badan macam angin, rasa nak muntah sangat-sangat. Jadi saya minta balik awal sebab memang x tak boleh nak menghadap laptop. Dalam pukul 7 malam saya muntah semua yang saya makan waktu tengah hari. Ada laa dalam tiga kali saya muntah. Saya jugak cirit birit. Keesokkan harinya saya x lalu nak makan. Badan saya lemah sangat. Saya banyak tidur jer. Saya jumpa dr, dr tanya saya pregnant ke, saya kata tak sebab saya tengah period hari kelima. Dr masukkan air dalam badan saya sebab takut saya dehydrate dengan dr masukkan injection ubat tahan muntah. Malamnya saya makan, saya muntah lagi sampai keluar darah. Tapi x banyak pun darah, dalam dua titik. Bila saya dah nampak darah saya takut, saya terus tahan dari rasa nak muntah. Saya pergi lagi klinik yg sama, dr yang jaga dah bertukar shift, dr lain yang incharge malam saya datang klinik tu. Saya mengadu saya muntah-muntah sampai keluar darah, soalan yang sama dia ajukan "awak pregnant ke?". Saya kata mungkin tidak sebab saya sedang period. Saya jadi nak tahu betul ke saya pregnant jadi saya buat urine pregnancy test. Nampak line yang sangat2 samar. Tapi ada linenya. Hari keenam saya dah tak period. Apa pendapat anda semua?

3 Balas

bnyk x darah tu..kes bnyk jgk mcm tu contoh ipar..keluar darah..tp peknen..n mcm sy plak darah kuar dlm 5 ari..tp bukan darah cair tp darah koko mcm ujung2 nk abis peod

2y ago

nnt awk repeat lg 3 hari test urine tu tgk camne

saya macamnie xpernah miss pireoid..pireoid maseh datang..Tiba2 hilang selera makan & warded..Rupany2 pregnant da 8w

Dkejsjsndsp