Ragam Pregnant

Saya baru 8 weeks tapi tulaa dah mula tak selera makan masakan sendiri. Boleh masak tapi tak selera nak makan lauk sendiri masak. Kalau makan pon yang goreng2 je ayam goreng telur goreng. Sapa macam ni jugak ? Normal ke ?

12 Balas

Sma la sis mcm sy dr 1bln smp 5 bln..sy msak xbley telan lgsung,mkn skit muntah.,nasib baik la husben phm,dy la tlong msok,kdang bli je..skrg dah msuk 5 bln lbih bru bley msak sndri mkn sdri,.ble bley msk sndri ny excited dy lbih lain mcm..mcm² nk buatnya..hihi😂