Ragam Pregnant

Saya baru 8 weeks tapi tulaa dah mula tak selera makan masakan sendiri. Boleh masak tapi tak selera nak makan lauk sendiri masak. Kalau makan pon yang goreng2 je ayam goreng telur goreng. Sapa macam ni jugak ? Normal ke ?

12 Balas

Normal sangat 😂 memang awal pregnancy haritu suami masakan. Kalau dia kerja paksa bungkus kedai baru makan. Hatta masak nasi sendiri pun tak nak sentuh nasi tu. Suami masak elok je nak makan nasi 😂