MALAS MASAK

hi, Saya baru 7 weeks pregnant. tapi rasa malas sgt nak masak. Ada tips tak utk bg enjoy je masak? Sian asben balik kerja lapar makanan Tak terhidang lagi... mual pun teruk sgt sampai sehari tu makan bubur je. Saya lepas maghrib dah rasa penat sgt and tidur sampai subuh. Saya Tak cukup nutrien ke?

41 Balas

Masa mabuk teruk. Suami buat Hal nak mkn masakan air tgn Saya.. time tuhan je tahu.. nangis oi ... Mual Sgt cium bwg apatah lg nak mengoreng & cium nasi Tgh ditanak.muntah2. lepas tu suami xmintak lg... Baru Lyn like a queen..maybe mereka ingat Kita suka2 sakit mabuk kot . Haha