5 week 2 day

Saya baru 5 week .. normal ke tkda rasa alahan pada waktu pagi ? Saya rasa normal sgt 😅

22 Balas

Normal je tu awak . Tunggu 6w keatas kang risau time tu bru dapat alahan . Sy 6w baru ada alahan

Sya setakat ni dah 25 week dr stat tau pregnant x ada mengidam n alahan apa2 ..syukur alhamdullilah

blum masa lagi tu sis . saya 12 mimggu baru start alahan teruk 😣

Sama laa saya 5week 2 days , alahan takde just kurng selera mkn je

Normal sis . sy dr awal smpai skrg 35w 5d langsung takda alahan.

Alhamdulillah syukur, tengok kpd badan dan pengalaman masing2

jgn di seru Alahan tuu. nt dia dtg lunyaii dibuatnyaa😪😅

normal tuu.. ade org mmng xade alahan Mase prgnnt

gatal2 badan alahan juga ke 5bln bru ade

Normal je sis