37 week 5 day

Normal ke ek skrg rasa macam keputihan/lendir keluar banyak dari biasa, sampai rasa macam basah.

7 Balas

Keputihan warna jernih ke? Sb sy pun tgh alami. Time nk baring ada rasa meleleh2.. Pernah cek ngan doc. Doc kata keputihan je. Dah 3hr mcm tu. Lg 4hr nk serah dri. ..

Saya pun sama, bila tanya doc dia cakap normal sebab baby dah dekat pintu. Kalau bercampur darah baru doc suruh ke hospital terus.

Klu lendir putih jernih tu dh blh g spital di tmbh ngan sakit mengejang perut tu on off 5mnit skli..cpt2 g spital ye

Blh saya tahu..keputihan yg mcm mana ye?..sbb sy pon baru je alami..risau pon ada

Sy pun sama.. kdg rasa x selesa.. tp check klinik kepala baby belum engage lg

Sy pun ada cmtu jgk.konfius plak sbb peluh ke ape. Minggu depan due

4y ago

Alhamdulillah sy dah selamat melahirkan.

Tu tanda baby sdg belajar membuka pintu......