Start shopping barang baby

Saya baru 5 bulan pregnant (23weeeks), boleh ke start beli brg baby sikit2 dlu memandangkan skrg banyak sales hujung tahun… ada pantang larang ke sbb pernah dengo org ckp x elok beli awal2. Saya saja nk prepare beli sikit2 dlu , bersalin pulak time bulan puasa. Nanti dah hujung2 takut tak larat/ terkejo2 dgn wktu berbuka lagi . Sorrylah saya overthingking skit.. harap ada yg sudi share ye#bantusharing

25 Balas

prepare awal lebih bagus , beli dulu sesikit tkpe ... lagi bagus siapkan beg hospital awal , incase pape , dah siap tak kalut , time anak first saya nasib beg sepital dh siap , keluar Mase kandungan 8 bulan ... huhuhuhu ...