Normal ke rasa nak kencing je

Saya baru 4w, bangun kul 1 nak kencing nanti bangun kul 3 nak kencing juga pastu bangun kul 5 nk kencing lagi. Perut rasa mcm kembung jeee. Normal ke ???

10 Balas

Normal puan sy dah 7week pun kerap kencing jugak. Masa 4week haritu lagi kerap kencing tak smpai 20minit nk kencing lagi. Org kata nanti baby makin besar lagi makin kuat kencing ?

sye 4-14week muntah2 je..kencing2 ni x de..atas 14week baru la merasa exercise dr bilik tidur ke bilik air tiap2 malam?

sy 13w kalau boleh nk dduk dalam toilet je . mmg kerap kencing tmbh2 minum air bnyk

Huhu tggu 16 week bgitu lagi teruk hahahhaa. Balik balik nak kencing ?

normal.. trim2 nanti lgi laa x boleh tahan2 kencing...

normal..sya dh 28w msih lgi kerap kencing

sye pon mcm tu jgk tpi dh 7 weeks dh nie

normal sis,sy pun mcmtu jgk,,,

sy 10week lg mnjd jd

normal sis...