emergency ceaser

saya baru 34 minggu tapi kene emergency ceaser esok disebabkan pengaliran darah ke baby tak cantik dan tumbesaran baby terbantut ? tolong doakan sy..

64 Balas

Semoga dipermudahkan.. Stay strong mummy. On the positive side, u can meet your baby soon 😊 hope your baby will be strong 💪🏻

Semoga dipermudahkan segalanya ya Jgn putus berdoa dan selawat. InsyaaAllah semuanya selamat 😊

Semoga semua urusan baby n ibu dipermudahkan.. Ibu jgn risau2 sgt ye😊

Semoga dipermudahkan ceaser sis . Dn smoga bby dan ibu baik2 aje.. 🙏

semoga dipermudahkan segala urusan mommy! 💪🏼💪🏼💪🏼

Semoga dipermudahkn..harap baik² je semua ibu dan anak..aamiin

Semoga dipermudahkan urusan awak dan semoga ibu dan baby sihat

Dear smoga semua dpermudahkn serta selamat baby n mommy...

semoga d permudahkan urusan esok hari.. dan baby selamat

Semoga segala urusan ibu dan baby dpermudahkn.