Rasa nyilu kat kemaluan.

Saya baru 19week tapi sejak dua menjak ni, rasa nyilu di kemaluan. Terutama masa nak bangun dr katil, jalan pun kdg2 rasa jugak. Tapi kencing okay. Rasa nak beranak pun ada sbb rasa berat kat kemaluan. Ada tak ibu2 macam saya? Normal ke?

1 Balas

jika puan alami mcmtu better puan pkai maternity belt.. jd xde rs mcm dkt bwh tu mengalami tekanan ms brjln n rs mcm.nk terberanak... tkut nti mkin naik usia.kandungn puan akn lg rs nyilu... ms sy dlu husband blikan..bila pergi chckup doc kata bgus pkai n amalkan spnjng preggy ..rmai xtw ttg maternity belt ni..sbnrnye dia support bwh perut kita...