Nak tanya macam mna buat susu badan banyak ? Dan puting tenggelam baby ssh myusu ?

Saya baru 19 hari tapi saya tak buat pun macam cara berpantang , and semasa berpantang ni saya sangat stress !

2 Balas

Semuanya bgantung pd mindset ibu. Makan real food, pengambiln air yg cukup jgn smpai dehydrated. Kena tgk kenapa stress...suami kena bantu isteri masa pantang. Tentang puting tenggelam, boleh try marmet & rajin urut. Dan ada jual nipple shield kt kedai, blh cuba juga. Saya tak berpantang penuh mcm org lain sbb kena ulang alik klinik cucuk cair darah, checkup jaundice anak. Kerja2 rumah, buat mana yg mampu. Yg lain serah pd suami (klu pantang sndri)

saya makan ubat dekat farmasi untuk ada susu..makan sbji je trus ada susu..jdi nya sya pam ikut demand baby sbb baby xboleh nak isap puting.. kalau guna botol bru dia boleh isap

1y ago

nama ubat? harga sekali?