Tendangan Baby

saya baru 17w 2hari..boleh jadi ke seawal ni saya dapat rasa tendangan dari luar perut? saya terkejut🥺 time saya nak beralih posisi baring dari kiri ke kanan, kanan ke kiri je dapat rasa..comelll..baca dkt google seawal 18w..tapi saya 17w macam awalnyaaa😭srs laaa..waktu 2ptg dgn 10.30malam firstime rasa di hari jumaat ni

6 Balas

sy plk seawal 15week da rsa bby kick,tp xkuat la..klo baring melintang bole nmpk bnjolan dia kick..agk trkjut jgk la sbb sy rsa awl..tp sy rsa oke je sbb sy jnis kcik kyus je😂..now Alhamdulillah mkin kuat rsa dia kick..enjoy je k mommis 😊

normal sy hritu rasa masa 15week hehe skrg dh 20w3d normal je xde pape lagi awl lgi bgs klau rsa hehe sbb stegah org ank first seawal 20-21weeks br rsa klau rsa awl rezeki bby kita aktif

Wah ye ke? Saya 18w Tp Belum rasa . Xtau la Kalau saya xperasan Sbb x tau and x pernah rasa . 1st time mom

kita pula terlebih awal 15week dah rasa baby kick² halus now dah 19week makin kuat tendangannya🤭

7mo ago

haa dia la tu wak

sy 14w dah rasa 😀,masuk 16w dah start rasa lg kuat.. Alhamdulillah dpt rasa nikmat tu

lain org lain sis, rezeki awak lahtu dapat rasa kick awal