Kencing tak lawas

saya alami susah kencing dan dimasukkan tiub untuk mengeluarkan kencing.. once tiub dicabut sehingga sekarang saya alami kencing perit..dah ke hospital semalam dlm urine clear takde darah.. masuk speculum pun tak de darah.. tp dekat panty still ade darah.. doc semalam ckp kesan masuk tiub kencing yg menyebab kan ade pendarahan tersebut.. anyone pernah alami seperti saya?

1 Balas

Better check balik. Lepas cabut tu memang perit bila kencing. Nangis gak seminggu nak kencing. Kalau darah banyak, check balik dgn doc lain. Saya dulu ada darah sikit je. Dua tiga hari dah clear.