dubur ?

saya alami mcm "kulit lebihan" kot di tepi lubang dubur ,tak sakit ,tak rase pape cume curious je nak tahu . ade tak mommy kat sini yang alami benda yang same ?

1 Balas

Nty baby dh kluar. Doc tolak msuk balik. Tu jd sbb kita meneran msa mmbuang air bsar.

4y ago

Dia lama2 jd skit2 sbb buang air bsar. Msa mgndung njis kras skit sbb mkn ubat multivitamin tu kan tggi iron. Pastu nk mmbuang apa lagi teran jugak skit2.. 🤣 Hbis ja brslin. Doc msukkan jri. Dia sruh kemut. Eh trus hilang isi tu 😅