Tak makan nasi. Disebab kan alahan

Saya alahan teruk dari awal pregnant now dah 13week. Nasi masih tak boleh terima. Paksa makan. Cuma mampu telan 3 suap sahaja. Tu pun ada masa muntah.Selain dri nasi . Saya suka makan wantan mee sahaja. Tu pun kadang2 tekak takmau. Kadang makan roti juga. Ada tak yang pregnant mcmni ? perut nampak kecik sahaja#ingintahu

28 Balas

13w memang perut kecik lagi la awk. Sye 7 bulan baru orang perasan. Sye tak alahan sangat tapi pagi siang malam nak makanan lain lain, contoh macam makan pagi nasi lemak, petang kena nasi ayam. Malam tomyam a gitu. Jenuh suami melayan. Kadang sye makan seronok tak rasa loya langsung, lepas makan sejam muntah semua yang dimakan tadi. Heran juga tadi dia masuk sye rasa nikmat je. Tetiba muntah.. Bby tak suka kot 😂