Tak makan nasi. Disebab kan alahan

Saya alahan teruk dari awal pregnant now dah 13week. Nasi masih tak boleh terima. Paksa makan. Cuma mampu telan 3 suap sahaja. Tu pun ada masa muntah.Selain dri nasi . Saya suka makan wantan mee sahaja. Tu pun kadang2 tekak takmau. Kadang makan roti juga. Ada tak yang pregnant mcmni ? perut nampak kecik sahaja#ingintahu

28 Balas

normal sis sama mcm saya dari awal smpai 13week ni alahan . tapi kurang dh sikit sekarang nii. nk mkn xboleh lngsung . susu apatah lagi xboleh nk minum . skrg ni mudah alahan dgn sotong bau pom xboleh