Confinement Lady untuk first time nak jadi ibu

Saya akan berpantang dgn ibu saya, tapi kalau boleh saya tak nak susahkan ibu saya buat semua, mungkin utk masak je. So saya decide nk ambik cl, tapi boleh suggest tak berapa hari sudah memadai kalau nak ambik cl utk ibu dan anak? 7 hari cukup tak untuk bertungku/berurut?

1 Balas

ikut bajet awak sis, kalau awak mampu seminggu okay je. selalu CL sekali masak, basuh baju apa semua juga kan. so okay la ,bole rest sikit.