belom bersedia 😣😣

saya ade pertanyaan.. saya makan pil perancang. tapi bulan ni x dtg period.. td pagi subuh cek upt naik 2 line samar2... sy pregnant ke ???

belom bersedia 😣😣
3 Balas

tgk cm samar ..ade miss mkn ubat ke .klo xde mgkin hormon..klo ye..mgkin belaku..cek smggu lg..klo period still blm dtg

3y ago

x miss mkn pil pon.. too la cume risau je.. ank bru nk setahun next month.. so x ready nk bby lgi..

Harap xde ya sis..sbb xsediakan..saya pun mkn pil perancang risau jee😅

3y ago

Ohh...saya mkn pil desalon..ank saya pun bf+fm..harap pil kita mkn ni berkesan laa ya..

ngtf sis..try smgu lg..bli clear blue dgital sng sis nk dtect

3y ago

ha too la...seram btol nk taw kptusan too.. 🤣🤣