Keluar spotting coklat tetapi perut tak sakit @ kejang

Saya ade keluar spotting coklat malam td... tapi perut takde rasa sakit@kejang.. Adekah itu tanda² awal keguguran @ mcm mne Bole ibu² share pengalaman #ibuisrisau #bantusharing

3 Balas

hi sis saya terbaca post awak setahun yg lalu saya nak tnyaa awak preggy tk lepas kuaa spoting ? saya mcm awak jugak sis kuaa spoting tp tak sakit perut atau kejang .

1y ago

alhmdulillah..bby lahir dgn selmt..cume sepanjg kehamilan kne bnyk bereht, dan doc akn beri ubt kuat rahim...