faraj berbau

saya ada rasa sakit d bahagian tundun, sakit sangat.. berjalan, nk pakai seluar, atau bergerak.. sakit pedih.. xda pulak mcm bisul atau bengkak.. tekan2 xsakit,saya sangat xselesa... dan baru harini perasan ade bau xsenang.. bila saya korek, pegang xde bau d tangan.. tapi bila buang air atau lepas mandi nk pakai seluar mmg ade bau.. please comment utk sesiapa yg tahu kenapa, atau ape patut saya buat

4 Balas

Sis pergi jumpa doc lah. Kalau boleh jgn pakai pants & panties yg ketat dan selalu tukar panties. Sebab bakteria mudah ada dekat part tu. Lagi satu sis kalau boleh jgn pakai pencuci wanita sebab takut lagi teruk.

Pegi klinik sis. Jumpa doktor.

sila berjumpa dgn doktor sis..

Segera berjumpa doktor.