kaki krem

saya ada masalah selalu krem kaki...dahlah sakit sngat.. sekrang dh 32 minggu kandungan..saya...ada cara mngatasi x

1 Balas

Blh minta sesiapa tolong urut dgn lembut, pakai stokin pregnancy, tidur alas kaki dgn bantal. Sy pun kadang2 alami jugak cuma cara2 di atas bantu kurang kan kekerapan cramp tu

4y ago

urut tu dh kira perkara wajib sblum tdo,stokin pun sy pakai,bila alas kaki dgn bantal la² tu jgak la kaki saya trus krem,xleh letak kaki tggi