breastfeeding

Saya ada masalah breast kecil. Nnti bila dah deliver, boleh breastfeed dgn normal ke dgn anak yg bakal lahir? Actually bila breast kita mula ada perubahan? Risaunya saya..

2 Balas

Sy dlu ada masalah mcm ni jg masa 1st time mgandung..sy risau ble ke x bg bf anak..masa tu lg xda pgalaman apa anak 1st kan....nak kata masa tu breast mbsr mcm biasa jg..tp alhamdullilah lps mlhirkan sy dpt aja bf anak dgn normal yg pnting jaga mkn dan mkn makanan yg bleh hasilkan air susu byk yaa sis...

Breast kecil x mempengaruhi jumlah susu yg akn dikeluarkan.. hormon manusia lain².. insyaAllah nnt kerapkan menyusu anak & pam supaya kelenjar susu aktif produce susu..