Xleh detect ukuran/

Saya ada ke kk dan ada buat scan waktu buka buku pink. Normal ke kalau masih xleh kesan ukuran dan due kandungan pd mggu 10. Doc cakap scan lg 2 mggu. Risau

5 Balas

Sorry tnye awk overweight or obese ke? Sbb berat bdn pon slh satu faktor buat scan ssh nmpk jgk lagi2 kalau guna machine usg kuno. So better awk pg scan luar yg machine die lg power.

11mo ago

setujuuuii

Bila tarikh scan tak sama dengan tarikh period, dr akan repeat scan untuk confirm kan due date. Jangan risau sangat. Ikut je appointment kk tu :)

Kalau KK tak nampak, cuba scan di klinik luar. InsyaAllah okay tu. Dan due date nanti mesti berubah2 😁

11mo ago

Baik akak. Terima kasih ya

dh nampak baby&heartbeat ka awak? cuba cari 2nd@3rd alternatif. pergi scan dkt klinik luar tengok.

11mo ago

mungkin mesin di kk tmpt awak jenis mesin lama. itu sbb xdetect. inn shaa allah xde pape ye. awak jgn stress tau❤️🌻

dah ada heartbeat tak sis ?

11mo ago

Alhamdulillah ada. Cuma tula, risau juga 😅😥