Kandungan 27weeks

Assalam..td sy ada checkup di kk kmudian doc bgitahu baby dlm kandungan sy kecil sedikit x ikut saiz ukuran baby untuk 27weeks..Dan doc suruh dtg lagi slepas 2 mggu untuk cek prkembangan baby ..sy agak risau apa perlu sy buat..

2 Balas

sy mse scan awal buka buku pink tue scan bby kcik. lari dlm smggu dri edd asal sy. 1st pregnant bby sy pn kcik. so dktr bg siap2 ubat spye placenta dpt bekalkn nutrition yg baik kpd bby. alhamdulillah repeat blik scan dktr mmbsr ikut mggu sy pregnant. sis amik mknn yg seimbang n jgn stress2 ea.

1y ago

oh yeke sis..okey baik..inshaAllah moga baik2 je utk next appointment nnti..

Bertenang Minum susu 2/3 kali sehari Doa

1y ago

okey sis ..trima kasih ats prkongsian nya..