Assalamualaikum

Saya ada alahan ketika mengandung.. muntah2 yg agak teruk.. dan kali ni beserta darah.. Agaknya bahaya tak ya bunda.. hari tu saya da pergi hospital, saya bilang muntah teruk saja. Tp dia suh balik. Mungkin dia x nampak saya pengsan. Masih bole berjalan. Padahal lemah sangat dah. Apa yang perlu saya buat, pergi jumpa doc dkt KK atau pergi hospital balik #9w1day

1 Balas

Apa je yg berserta darah tu bahaya sis. Pergi hospital balik cakap awak muntah darah. Awak bgtahu muntah teruk saja tu yg dia anggap biasa kot. Takut masalah lain sampai muntah darah tu