2 tarikh due date

Hi.. saya ada 2 tarikh due, 23 Nov (period) dan 1 Dec (scan). Soalan saya, skrg ni saya 21w or 22w1d ya?

3 Balas

Doctor Re-EDD brpa haribulan? Ikut re-edd tu kalau ade. Mcm saya kalau ikut edd (tarikh period) ialah 4 nov, tp kalau ikut re-edd (by scan) ialah 13 nov. So skrng saya ikut tarikh scan re-edd tu je sbab ikut perkembangan baby.

Kalau period regular ikut tarikh period, kalau irregular ikut tarikh scan, bila beza tarikh edd lebih dari 2weeks, baru follow tarikh scan

Ikut tarikh period..scan tu cuma berdasarkan saiz baby..kalau gap tak smpai 2 weeks ikut je tarikh period