Normal ke kandungan 6 minggu anak sulung scan tak Nampak?

Saya ad scan usia kndungan 6 minggu tapi tk nampak lagi,normal ke?saya tiada alahan cuma letih je

8 Balas

6 minggu normal tak nampak. Dulu saya scan 6.minggu doktor hanya nampak yg permulaan rahim nak bersedia je.

1mo ago

Saya tak ada alahan langsung, kecuali eczema makin teruk masa pregnant sampai hujung trimester 2. Saya pergi scan sebab masa tu darah turun, pergi check je la sebab memang ada cyst. Ini IUI pregnancy.

normal. sebab tu doktor sarankan scan paling awal 8w ke atas kecuali kalau ada ancaman keguguran atau ectopic.

1mo ago

ada doktor tak galakkan, sebab takde solid research tentang side effect scan, especially untuk baby dalam rahim. tapi kebanyakan doktor kata takpe je. atas masing2 nak ikut mazhab mana 😅

normal .stop buat kerja rumah..rehat betul2..xyh buat lgsg pon xpa...tggu nnti dlm mggu ke8 scan lg

normal je sis ikut atas badan juga macam saya 6w dh nampak , 8w ke atas slalunya lebih jelas

Normal lau 8mggu da cantik da sume ada degupan jantung

normal sis better scan lg smula lepas 2 minggu

Yup normal. Repeat lagi 2 minggu

normal